Инфо за Млади
221

Едукативен центар Охрид објавува оглас за работно место – Наставник и Воспитувач

Во Едукативен центар Охрид ослободено е работно место.

Со истата цел Едукативен центар Охрид објавува оглас за работно место – Наставник и Воспитувач.

Едукативен центар Охрид вработува:

1.Наставник од I до V одделение

2.Воспитувач.

Активен до: 05/11/2023
Повеќе детали на следниот линк.
Прегледај

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави