Инфо за Млади
60

Eco – Logic објавува отворен повик за 5 учесници на тренинг

Здружението на граѓани Eco – Logic објавува отворен повик за 5 учесници на тренинг кој е дел од проектот “Hiking 4 Understanding”
 Каде? НП Тара, Бајина Башта, Србија
 Кога? 31.05.2024 – 04.06.2024
 Главната цел на проектот е да го поттикне меѓугенерацискиот дијалог и разбирањето во Европа преку иновативни H4U едукативни програми за планинарење кои се однесуваат на заштитата и вклучувањето на животната средина. Превоз, сместување и храна се обезбедени.
 Сите останати информации можете да ги најдете во инфо-пакетот: https://drive.google.com/…/1OUpQ4QI9rAW7yUg…/view…
 Ги очекуваме вашите пријави. https://forms.gle/DzNJaUzEJKiPqd4x6
 Контакт: Драган Тодоровски [email protected]
+38975248609

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави