Инфо за Млади
38

ДУТИ ФРЕЕ има потреба од Технички Специјалист

ДУТИ ФРЕЕ има потреба од Технички Специјалист.

Основни должности и одговорности

 • Откривање на дефекти
 • Работа со електричен и рачен алат
 • Врши помали поправки во областите на: електричната енергија, водовод, столарија и сл
 • Рутинска контрола на објектите и нивно техничко одржување
 • Водење евиденција за извршените поправки и потрошен материјал и изготвување на извештаи
 • Поддршка на сите одделенија во техничкиот дел
 • Грижа за службеното возило (перење, менување гуми итн.)
 • По потреба превоз на вработените на различни места
 • Другите работни активности во областа

Лични карактеристики и потребни квалификации

 • Потребна е диплома од средно образование
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност
 • Важност да немате здравствени проблеми
 • Поминување на потребните криминалистички проверки од надлежните институции
 • Општо техничко знаење (струја, водовод и секакви поправки).Способност ефикасно да одговори на потребите на работата, поврзани со дополнителни ангажмани или прекувремена работа
 • Способност за работа под притисок за реализација на поставените задачи кога роковите за извршување се кратки
 • Апликантите треба да бидат тимски играчи, подготвени за компромиси во однос на сите вработени во околината
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Желба за учење и почитување на утврдените законски и компаниски прописи

Што можете да очекувате од нас

 • Картичка за оброк и услуга за транспорт
 • Приватно здравствено осигурување за болнички престој
 • Месечна бруто плата во износ од МКД 44000
 • Годишен бруто бонус
 • Тим билдинг.

Активен до: 29.05.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави