Инфо за Млади
66

ДСА ТЕАМ има потреба од  ОПЕРАТОР ЗА КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ

ДСА ТЕАМ Дооел е тим од професионалци фокусирани на помагање на компаниите во областа на управување со целокупниот квалитет , континуирано подобрување, управување и решавање на проблеми со речиси една деценија искуство на мултинационалните пазари.

ДСА ТЕАМ има потреба од  ОПЕРАТОР ЗА КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ.

 

Опис на работните обврски и задачи :

• Сортирање и селекција на делови ;

• Доработка на делови ;

• Поддршка на производствен процес ;

• Тестирање на прозиводи на локацијата на купувачот;

• Работи поврзани со монтажа,преправка и контрола на финален производ;

• Следење на инструкции за работа и работни упатства; •

Почитување на инструкциите за безбедност и заштита при работа ;

Услови :

• III/ IV степен на образование ( со или без работно искуство );

• Тимска работа ;

• Одговорна и детална личност;

• Посветеност и прецизност во работата;

• Подготвеност за работа во III смени.

Ние нудиме :

• Едукација и тренинг во секторот за контрола на квалитет ;

• Можност за работа на проекти во странство;

• Работа во динамично работно опкружување во брзорастечка компанија ;

• Атрактивна заработка и дополнителни бонуси за посебно залагање во работата;

• Обезбеден превоз и платен топол оброк од првиот ден.

Активен до: 06.06.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави