Инфо за Млади
44

ДСА Теам ДООЕЛ има потреба од Оператор за контрола на квалитет

ДСА Теам ДООЕЛ има потреба од лице за следната работна позиција: Оператор за контрола на квалитет.

Потребни квалификации:

  • III/ IV степен на образование (со или без работно искуство )
  • Способност за тимска работа
  • Посветеност и прецизност во работата
  • Подготвеност за работа во III смени

Aктивен до: 23.07.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави