Инфо за Млади
169

DMC Balkans Travel & Events објавува оглас за Туристички Водич

DMC Balkans Travel & Events нуди работни места за туристички работник со искуство.

Услови:

  • Одлично познавање на англиски јазик,
  • Лиценца за водич или пратител предност, но истата агенцијата може да ја обезбеди за кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.
  • Познавање на Балканот и Европа за предност, но фирмата ќе организира инфо тура за запознавање на регионот каде што се организираат турите.

Претходно искуство не е потребно!

Месечни примања над 60.000 денари!

Работете во тур оператор лидер во Балканот за рецептивен туризам со свои преставништва во: Малезија, Индонезија, Филипини и Сингапур.

Aктивен до: 12.10.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави