Инфо за Млади
80

ДМЦ Балкан има потреба од оперативен туристички работник

ДМЦ Балкан има потреба од оперативен туристички работник.

Се бара кандидат со одлично познавање на турски и англиски јазик, способен за ефикасна комуникација и управување со задачи на Европскиот пазар за турски туристички групи.“

Бараме кандидат кој добро зборува и пишува англиски, може да работи во динамично опкружување и е подготвен за предизвиците на европскиот пазар за туристички групи од Азија.

Администратор на податоци:

  • Бараме кандидат ориентиран кон детали и технички способен да управува со нашата база на податоци и да обезбеди сигурност и интегритет на податоците и внесените идеи во нашиот ИТ систем.

Активен до: 12.03.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави