Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
534

ДЕВОЛЛИ ЦОРПОРАТИОН ДООЕЛ Скопје има потреба од комерцијалист за паскалин кафе

ДЕВОЛЛИ ЦОРПОРАТИОН ДООЕЛ Скопје има потреба од комерцијалист за паскалин кафе за охридско-струшкиот регион.

Потребни квалификации:

  • ССС/ ВСС
  • Претходно работно искуство на иста позиција ќе се смета како предност
  • Познавање на англиски јазик
  • Поседување возачка дозвола Б-категорија (активен возач)
  • Напредно ниво на познаење на работа на компјутер (Ms Office, Internet)

 

Пријавување на емаил или телефонски број:  [email protected] / 077 650 557

 

Краен рок за пријавување е 19.01.2023 година.

 

Превземено од Пребарување на огласи – KARIERA.mk

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави