Инфо за Млади
74

DEVOLLI GROUP DOOEL – SKOPJE има потреба од- МЕРЧЕНДАЈЗЕР – СКОПЈЕ И ОХРИД

DEVOLLI GROUP DOOEL – SKOPJE во моментов има потреба од следната работна позиција – МЕРЧЕНДАЈЗЕР – СКОПЈЕ И ОХРИД.

Одговорности:

 • Следење и реализација на зададен таргет план и рута на посета на објекти;
 • Позиционирање и грижа за производите во продажните објекти;
 • Развивање и одржување на односите со клиенти;
 • Развивање и грижа за пласман на производите, се со цел за подобрување на нивна продажба.

Услови:

 • Завршено средно образование, ВСС ќе се смета за предност;
 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност;
 • Одлично познавање на работа со компјутери и MS Office пакетот;
 • Познавање на англиски јазик;
 • Возачка дозвола Б категорија (активен возач).

Личен профил:

 • Мотивирана, динамична, иницијативна и стабилна личност;
 • Флексибилност за работа на терен;
 • Способност за индивидуална и тимска работа;
 • Ориентираност кон клиенти;
 • Посветеност, лојалност и одговорност;
 • Одлични комуникациски и преговарачки вештини.

Плата: 30.000 денари.

Активен до: 15.07.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави