ИНФОРМИРАЈ СЕ
167

Денови на ИТ Кариера

Касарна Хаб ги поканува сите ИТ компании кои имаат потреба од соработници од ИТ секторот, да ја искористат оваа можност, и да учествуваат на Деновите на ИТ Кариера во Касарна Хаб, во Охрид.

 

За сите детали, обратете се на kasarna.net

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави