Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕОХРИД СЕГА
428

Да бидеме хумани !

23 годишниот Бојан Крстески од Струга е на испитувања, лечење и припрема за трансплатација на црн дроб, во болница во Рим. Трошоците за операција се огромни, па за таа цел ги замолуваме сите наши граѓани доколку се во можност да донираат.

Број на сметка: 210-5017597733-70

Назив на трансакциска сметка: Трансакциска сметка – РЕЗИДЕНТИ

Сопственинк: Крстески Бојан

Исто така Факултетското студентско собрание при ФТУ – Охрид, под мотото „БИДИ ХУМАН ! ДОНИРАЈ И СПАСИ МЛАД ЖИВОТ“ постави кутии за донација во неколку угостителски објекти: Kadmo Bar, Le Petit Bisto Lihnidos, Mr. I и во холот на самиот факултет.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави