Инфо за Млади
35

Calls Experts има потреба од Call Center Agent

Call Experts има потреба од лице за следната работна позиција:  Call Center Agent.

Потребни квалификации:

  • добра работна етика
  • добро познавање на англиски јазик 
  • добри комуникациски вештини
  • брзина да се одговори на зададените задачи
  • подготвеност за учење и растење
  • преговарачки вештини

Активен до 23.07.24

Повеќе детали на следниот линк:

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави