Инфо за Млади
170

Билјанини Извори има потреба од Садомијач, Помошник Готвач, Готвач

Ресторан Билјанини Извори во Охрид објавува оглас за вработување за три различни работни позиции.

Во моментов се отворени работните места за:

  • садомијач;
  • помошник готвач;
  • готвач.

Огласот е активен до: 16.08.2023

Повеќе детали за огласот и начинот на аплицирање на:  Вработи се | Огласи за работа | Кариера | Вработување | Барам работа | Најди работа (vraboti.se)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави