Инфо за Млади
107

Bazaro има потреба од продажен персонал

Bazaro има потреба од следните работни позиции:
ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Со и без работно искуство – предност имаат тие што се со работно искуство
 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање на работа со компјутер

Очекувани вештини и способности:

 • Организирање и контрола на работењето;
 • Вештини за брзо и ефикасно решавање на проблеми;
 • Снаодливост со секојдневни предизвици и изнаоѓање на решенија за истите;
 • Професионален однос и деловна етика

Личен профил:

 • Изразени комуникациски способности
 • Љубезност, услужливост
 • Организирање и контрола на работењето
 • Вештини за брзо и ефикасно решавање на проблеми
 • Самоиницијативност и посветеност на работата
 • Способност за тимска и самостојна работа

Ние нудиме:

 • 40 работни часа неделно

Активен до: 27.11.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави