Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
221

БАЗАРО ДОО има потреба од референт за продажба

ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ
Локација: Охрид

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Со и без работно искуство – предност имаат тие што се со работно искуство
 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање на работа со компјутер

Очекувани вештини и способности:

 • Организирање и контрола на работењето;
 • Вештини за брзо и ефикасно решавање на проблеми;
 • Снаодливост со секојдневни предизвици и изнаоѓање на решенија за истите;
 • Професионален однос и деловна етика

Личен профил:

 • Изразени комуникациски способности
 • Љубезност, услужливост
 • Организирање и контрола на работењето
 • Вештини за брзо и ефикасно решавање на проблеми
 • Самоиницијативност и посветеност на работата
 • Способност за тимска и самостојна работа

Ние нудиме:

 • Работа во две смени
 • Работно време 40 работни саати

Доколку сте заинтересирани за работната позиција, а воедно го поседувате потребното образование, работно искуство, квалификации, вештини и личен профил за успешно извршување на работните задачи на работното место, испратете ја Вашата кратка биографија преку полето Брза Апликација.

Согласно Законот за заштита на лични податоци Ве молиме во текстот на е-поштата да наведете дали прифаќате Вашите податоци да се чуваат во збирката за идни вработувања во BAZARO DOO или сакате Вашите лични податоци да бидат уништени по истекот на активниот оглас. Доколку нема никаква напомена од Ваша страна, податоците ќе бидат уништени.

Активен до: 14.07.2023

Повеќе детали на: Vrabotuvanje.com – Продажен персонал – Охрид – Охрид – БАЗАРО ДОО

 

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави