Инфо за Млади
56

“БАКО” има потреба од Менаџер

“БАКО”, претпријатие кое се занимава со производство, преработка, пакување и продажба на апетисани, семиња, зачини, корфнлекс… има потреба да вработи:
МЕНАЏЕР / РАКОВОДИТЕЛ НА BAKO PREMIUM STORES (СКОПЈЕ, ВЕЛЕС, ОХРИД, СТРУГА, БИТОЛА).

Работни задачи: 

 • Одговорен за целокупната стока, состојба, залихи
 • Организирање на вработените и продажбата
 • Надгледување на работата на продавачите
 • Ажурно извршување на административните задачи
 • Преземање одговорност за работењето на продавницата

Потребни квалификации: 

 • Високо образование
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција
 • Основно познавање на англиски јазик
 • Основно познавање на работа со компјутер

Посакувани способности и вештини: 

 • Одлични комуникациски и организациски вештини
 • Одговорност, лојалност и ориентираност кон цели
 • Способност за тимска работа.

Aктивен до: 20.05.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави