Инфо за Млади
211

АВТ Интернатионал има потреба од комерцијалист за продажба за реон Охрид

Потребни квалификации:
 • ССС/ ВСС
 • Претходно работно искуство на иста позиција ќе се смета како предност
 • Напредно ниво на познаење на работа на компјутер (Ms Office, Internet)
 • Флексибилност за работа на терен
 • Предност имаат кандидатите со место на живеење во погоре наведениот град
 • Поседување возачка дозвола Б-категорија (активен возач)
Одговорности и задачи:
 • Воспоставување на контакти со клиенти, со цел остварување на продажба
 • Изработка на потребна документација
 • Планирање и организирање на продажните активности
 • Прием на нарачки и дистрибуција на производи
 • Следење на продажбата и превземање на активности со цел зголемување на истата.
Лични карактеристики:
 • Флексибилност
 • Иницијативност и самомотивираност
 • Ефективност и ефикасност
 • Позитивен став
 • Способност за поставување на приоритети
 • Способност за самостојно решавање на проблеми

Активен до: 31.07.2023

Повеќе детали на: Vrabotuvanje.com – Комерцијалист за продажба за реон Охрид – Охрид – AWT International

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави