Инфо за Млади
192

АСИЛА ДООЕЛ увоз-извоз Охрид објавува оглас за Работно Место Администратор

АСИЛА ДООЕЛ увоз-извоз Охрид објавува оглас за Работно Место Администратор. Кандидати треба да поседуваат способност за работа со тековната ИТ технологија и да познаваат Англиски јазик. 

Потребни Квалификации:

  • доверливост, трудољубивост, флексибилност
  • познавање Англиски јазик
  • напредно познавање на работа на компјутер
Активен до: 17/11/2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави