Инфо за Млади
981

АСИЛА ДООЕЛ увоз-извоз Охрид има потреба од Администратор

АСИЛА ДООЕЛ увоз-извоз Охрид објавува оглас за:

Работно Место: Администратор

Индустрија: Информатичка технологија

Кратка Содржина: Фирма инкорпорирана во Македонија, со седиште во Охрид, бара квалификуван персонал за своите бизнис активности во своето седиште во Охрид.

Потребни Квалификации:

  • доверлив и работлив;
  • да ја разбира важноста од доверливост и апсолутна дискретност;
  • Силни вештини за пишување;
  • Способност за пишување и говорење на англиски;
  • Компјутерски вештини;

Активен до: 13.08.2023

Повеќе детали на огласот и начинот на аплицирање на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави