Инфо за Млади
82

Ариљеметал доо Скопје има потреба од Комерцијалист- Охридско – Струшки

Ариљеметал доо Скопје, фирма за производство и трговија со метални производи, бара КОМЕРЦИЈАЛИСТ ЗА ПРОДАЖБА НА ТЕРЕН – Охридско – Струшки

Одговорности и задачи: 

 • Планирање и организирање на продажни активности;
 • Следење на продажбата и преземање на активности за унапредување на продажбата;
 • Познавање и постојано следење на каталогот и техничките карактеристики на производите;
 • Развивање и одржување на односи со клиенти, комуникација со постоечки и потенцијални клиенти;
 • Изработка на потребна документација;
 • Одговорна, мотивирана и стабилна личност;
 • Способност за индивидуална и тимска работа;
 • Флексибилност за работа на терен.

Квалификации:

 • ССС
 • Претходно работно искуство на иста позиција ќе се смета како предност
 • Познавање на работа со компјутери
 • Поседување возачка дозвола Б-категорија (активен возач).

Активен до: 29.02.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави