Инфо за Млади
215

Ариљеметал доо Скопје бара КОМЕРЦИЈАЛИСТ ЗА ПРОДАЖБА НА ТЕРЕН -Охридско-Струшки

Ариљеметал доо Скопје, фирма за производство и трговија со метални производи, бара КОМЕРЦИЈАЛИСТ ЗА ПРОДАЖБА НА ТЕРЕН -Охридско-Струшки

Одговорности и задачи:

  • Планирање и организирање на продажни активности;
  • Следење на продажбата и преземање на активности за унапредување на продажбата;
  • Познавање и постојано следење на каталогот и техничките карактеристики на производите;
  • Развивање и одржување на односи со клиенти, комуникација со постоечки и потенцијални клиенти;
  • Изработка на потребна документација;
  • Одговорна, мотивирана и стабилна личност;
  • Способност за индивидуална и тимска работа;
  • Флексибилност за работа на терен.

Квалификации: ССС,Претходно работно искуство на иста позиција ќе се смета како предност. Познавање на работа со компјутери. Поседување возачка дозвола Б-категорија (активен возач)

  •  Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови и сакаат да бидат дел од нашиот тим треба да достават по е-маил:
  • Kратка биографија (CV) со наведување на позицијата за која аплицираат и скорешна фотографија.

Активен до: 29.08.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави