Инфо за Млади
143

АЛМА М има потреба од УНАПРЕДУВАЧ/КА НА ПРОДАЖБА (АРАНЖЕР НА РОБА) ВО СТРУГА

УНАПРЕДУВАЧ/КА НА ПРОДАЖБА (АРАНЖЕР НА РОБА) ВО СТРУГА

Работни задачи:
 • Подредување, следење и контролирање на производи (процентуално учество) на сталажи во продажни објекти според стандарди и договори на Алма-М,
 • Имплементација на цени, маркетинг активности (летоци, акции, настани, …) и нивно истакнување,
 • Следење и известување за активности на конкуренција,
 • Изготвување извештаи и нивно навремено доставување,
 • Следење на залиха на сталажи и во магацин/и на продажни објекти, следење на рокови на употреба и примена на ФЕФО метод.
Потребни квалификации и вештини:
 • Минимум завршено средно образование,
 • Флексибилност за работа на терен,
 • Одлична комуникација, преговарање и ориентираност кон деловни клиенти,
 • Професионално однесување,
 • Организиран/а, мотивиран/а и стабилна личност,
 • Динамичен/а, проактивен/а и насочен/а кон резултати,
 • Способност за индивидуална и тимска работа,
 • Позитивен однос кон промени,
 • Работа и познавање од компјутери (MS Office пакет),
 • Пожелно е поседување возачка дозвола Б – категорија, но не е задолжително,
 • Пожелно е познавање на англиски јазик.
Потребно искуство:
 • Претходно работно искуство не е потребно.
Работни услови:
 • Работниот однос се заснова на определено време од 1 месец (период на докажување на способности),  со можност за продолжување.
 • Дневно работно време е од 08.00-16.00 часот од понеделник до петок.
 • Паричниот износ на нето плата за огласеното работно место, изнесува до 27,500,00 во зависност од работната успешност.

Активен до: 20 Август 2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави