Инфо за Млади
224

АДАСТРА ДОО Скопје објавува оглас за Градежен инженер

АДАСТРА ДОО Скопје објавува оглас за

  • Работно Место: Градежен инженер
  • Индустрија: Градежништво и Архитектура

Потребни Квалификации: работно искуство како градежен инжинер со овластувања ќе се смета за предност. Овластување А за изведба Овластување Б за изведна Овластувања за надзор Возачка дозвола Б категорија Познавање на англиски, германски или албански јазик

Кратка Содржина: Растечка компанија поради нови деловни ангажмани и проекти има потребни од градежни инжинери со и без работно искуство за работа во охридско-кичевскиот и тетовско-костиварскиот регион.

Активен до: 27/09/2023
Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави