Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
333

АДАСТРА ДОО Скопје има потреба од управувач со градежна машина

АДАСТРА ДОО Скопје има потреба од управувач со градежна машина, за охридскиот регион.

Предвиденото вработување е времено.

 

Пријавување на емаил или телефонски број:  [email protected] / 070-251-812

 

Краен рок за пријавување е 05.03.2023 година.

 

Превземено од НАЈДИ РАБОТА | Твојот партнер до успехот (najdirabota.com.mk)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави