Инфо за Млади
138

NATURA THERAPY има потреба од вработување на Продажен Персонал

NATURA THERAPY има потреба од вработување на ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ ВО ОХРИД.

Работни обврски и услови:

  • Презентација и продажба на производи и грижа за корисници;
  • Следење и администрирање на продажбата и набавките;
  • Се бараат кандидати со или без работно искуство;

Работата предвидува 6 часовно работно време, во две смени, од понеделник до сабота. Натура Терапи нуди конкурентни услови на вработување и плата, со вклучена обука, континуирана едукација и можност за напредување.

Активен до: 30.01.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави