Инфо за Млади
198

Хотел Лагадин има потреба од собар/ка и рецепционер/ка

ХОТЕЛ ЛАГАДИН ОХРИД ВРАБОТУВА – РЕЦЕПЦИОНЕРИ -ПЛАТА 27.000 ДЕНАРИ -ПОЗНАВАЊЕ НА КОМПИЈУТЕРИ И АНГЛИСКИ ЈАЗИК – РАБОТА ВО ДВЕ СМЕНИ -ПЛАТЕН ПАТ И ЕДЕН ОБРОК ИНФОРМАЦИИ НА 076/ 244 324.

Потребни Квалификации: ХОТЕЛ ЛАГАДИН ОХРИД ВРАБОТУВА – РЕЦЕПЦИОНЕРИ -ПЛАТА 27.000 ДЕНАРИ -ПОЗНАВАЊЕ НА КОМПИЈУТЕРИ И АНГЛИСКИ ЈАЗИК – РАБОТА ВО ДВЕ СМЕНИ -ПЛАТЕН ПАТ И ЕДЕН ОБРОК ИНФОРМАЦИИ НА 076/ 244 324.

 

ХОТЕЛ ЛАГАДИН ОХРИД ВРАБОТУВА – СОБАРКИ – ПЛАТА 33.000 ДЕНАРИ – РАБОТНО ВРЕМЕ 8 ЧАСА,САМО ПРВА СМЕНА -СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО , ПЛЛАТЕН ПРЕВОЗ И ЕДЕН ОБРОК ИНФО НА 076 244 324 , 070 261 448.

Потребни Квалификации: ХОТЕЛ ЛАГАДИН ОХРИД ВРАБОТУВА – СОБАРКИ – ПЛАТА 33.000 ДЕНАРИ – РАБОТНО ВРЕМЕ 8 ЧАСА,САМО ПРВА СМЕНА -СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО , ПЛЛАТЕН ПРЕВОЗ И ЕДЕН ОБРОК ИНФО НА 076 244 324 , 070 261 448.

Објавен на: 23/06/2023
Валиден до: 16/07/2023

Повеќе детали на: НАЈДИ РАБОТА | Твојот партнер до успехот (najdirabota.com.mk)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави