Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
333

Хотел Лагадин има потреба од рецепционер/ка и собар/ка

ХОТЕЛ ЛАГАДИН ОХРИД има потреба од:

* СОБАРКИ – ПЛАТА 31.000 ДЕНАРИ.

– РАБОТНО ВРЕМЕ 8 ЧАСА,САМО ПРВА СМЕНА -СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО , ПЛАТЕНН ПРЕВОЗ И ЕДЕН ОБРОК.

ИНФО НА 076 244 324 , 070 261 448

* РЕЦЕПЦИОНЕРИ -ПЛАТА 27.000 ДЕНАРИ -ПОЗНАВАЊЕ НА КОМПИЈУТЕРИ И АНГЛИСКИ ЈАЗИК – РАБОТА ВО ДВЕ СМЕНИ -ПЛАТЕН ПАТ И ЕДЕН ОБРОК ИНФОРМАЦИИ НА 076/ 244 324, 046/285 227

Краен рок:  31/07/2023

Повеќе детали на: НАЈДИ РАБОТА | Твојот партнер до успехот (najdirabota.com.mk)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави