Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
289

Хотел Изгрев има потреба од хотелски персонал

ХОТЕЛ ИЗГРЕВ има потреба од хотелски персонал на следните  работни позиции:

– касиери – рецепционери – готвачи – келнери – бармени – собарки – хигиеничари – работник во перална – садомијач.

Краен рок: 10/07/2023

Подетални информации: НАЈДИ РАБОТА | Твојот партнер до успехот (najdirabota.com.mk)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави