Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
439

Т.П. Марлборо има потреба од продавач

Маркетите Марлборо имаат потреба од нов кадар за работа.
Се вработуваат двајца продавачи/ки со постојан работен однос  и двајца сезонски, за времен работен однос.
Заинтересирани да се јават на 075/232-078 или 075/391-904 или може да одат на разговор во маркет Марлборо ул.Јане Сандански 106.

Краен рок: 30/06/2023

Повеќе детали на: НАЈДИ РАБОТА | Твојот партнер до успехот (najdirabota.com.mk)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави