Инфо за Млади
161

Тинек Маркет објавува оглас за продавач/ка на деликатес

Тинекс e малопродажен ланец на супермаркети кој повеќе од 28 години настојува на своите потрошувачи да им ги понуди најдобрите производи со врвен квалитет и по одлични цени.

Тинек Маркет објавува оглас за продавач/ка на деликатес.

  • Работно искуство  не е потребно.

Повеќе детали за огласот и начинот на аплицирање на следниот линк.

Активен до: 15.09.2023 година

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави