Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
329

Тинекс има потреба од касиер/ка

Тинекс e малопродажен ланец на супермаркети кој веќе 24 години настојува на своите потрошувачи да им ги понуди најдобрите производи со врвен квалитет и по одлични цени.

  •  Позиција: Персонал во продавница/Касиер
  •  Локација: Охрид
  •  Веб: www.tinex.com.mk
  •  Facebook: tinexmk
  •  Linkedin: companytinex

 Активен до 18.03.2023

Преземено од:  Tinex: Касиер/ка – Охрид (kariera.mk)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави