Инфо за Млади
297

ТЕЛЕКАБЕЛ има потреба од монтери

Скоро 26 години Телекабел е единствената голема компанија со 100% домашен капитал во телекомуникацискиот сектор. Телекабел е доказ дека со истрајност, квалитет, многу работа и професионален однос кон корисниците и државата, и во Македонија може да се раскаже успешна приказна.

ТЕЛЕКАБЕЛ има потреба од монтери .

Кандидатите треба да поседуваат возачка дозвола  Б категорија.

Доставување на CV  на mail: [email protected]  или оставете податоци на телефон 074 603 603.

 Aктивен до: 01.07.2023

Повеќе детали на: ТЕЛЕКАБЕЛ ДООЕЛ (TELEKABEL DOOEL) – вработување – vrabotuvanje – KARIERA.mk

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави