Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
395

Спорт Висион ДООЕЛ има потреба од продажен асистент

Спорт Висион ДООЕЛ има потреба од продажен асистент во Охрид.

Потребни квалификации:

 

  • ССС/ВСС
  • Со или без работно искуство
  • Англиски јазик – мин. А1 ниво
  • Познавање на MS Office пакет

 

Пријавување на емаил или на телефонски број: [email protected] / 02/3055-222

 

 

Краен рок за пријавување е 24.01.2023 година.

 

Превземено од Vrabotuvanje.com – Резултати од пребарувањето

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави