Инфо за Млади
293

СЕТЕК објавува оглас за референти за продажба во Охрид

СЕТЕК објавува оглас за референти за продажба во Охрид:
Потребни квалификации:
 • Минимум ССС;
 • Поседување вештини на продажба
 • Пожелно, но не е неопходно претходно работно искуство со продажба во некои од овие области: ИТ, ТВ, Бела Техника, Мали кујнски апарати, Aудио и Видео;
 • Познавање на работа со компјутер, Microsoft Office пакетот, Интернет пребарувачи;
 • Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност;
 • Способност за комуникација со купувачот
 • Способност за тимска работа

Референтот за продажба:

 • Добро ги  познава производите, постојано ги следи најновите трендови во индустријата
 • Знае да ги открие потребите на купувачите
 • Придонесува за неповторливо купувачко искуство
 • Ги решава проблемите на клиентите и знае да се справи со различни типови на купувачи
 • Се грижи за тимот и со колегите заеднички се стремат кон поуспешна продажба во салонот

СЕТЕК нуди:

 • Тимска работа и менторирање од колега со долгогодишно искуство
 • Работа во две смени, 40 часа неделно
 • Со распоредот на смените секој втор викенд е слободен
 • Основна плата и таргети кои зависат од искуството и успешноста во продажба
 • Обуки за напредок и усовршување на продажни вештини
 • Обуки од врвни производители на техника

Активен до: 31.07.2023

Повеќе детали на: Vrabotuvanje.com – Референти за продажба во Охрид – Охрид – СЕТЕК Се од Техника ДООЕЛ Скопје

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави