Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
585

Салон за мебел Гир-Риг има потреба од продавач/ка

Салон за мебел Гир-Риг има потреба од продавач/ка

Потребни квалификации:

-Стручност
-Одговорност
-Тимска работа

 

Пријавување на емаил или на телефонски број: [email protected] / 071 310 132 – Павел.

 

Краен рок за пријавување е 05.02.2023 година.

 

Превземено од НАЈДИ РАБОТА | Твојот партнер до успехот (najdirabota.com.mk)

 

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави