Креативен Клуб
321

Повторно отворен повикот за Креативен Клуб

Младински Центар Охрид објавува повик за учество во Креативен клуб.
Повикот важи за млади лица од 15 до 29 години.

Доколку сакате да усовршувате вештини, сте креативни, сакате да работите заедно со други млади лица и квалитетно да го исполните вашето слободно време, ве очекуваме да се приклучите во Креативниот клуб.

Креативниот клуб ќе функционира повторно од 11ти јули до крајот на годината!

Пријава на линкот.

Тагови:

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави