Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
520

Пивара Скопје АД (Pivara Skopje AD) има потреба од комерцијалист/агент

Пивара Скопје АД е една од водечките компании во Македонија, заедничко вложување помеѓу Coca-Cola HBC и Heineken. Неговата успешна приказна започна во 1922 година и е резултат на огромна посветеност, енергија, знаење, искуство и тимска работа вложени од генерации професионалци.

Пивара Скопје АД  има потреба од Комерцијалист/агент,

 Локација: Охрид

Телефон: 080018888

Веб: www.pivaraskopje.com.mk

Facebook: pivaraskopje?fref=ts

 Linkedin: companypivara-skopje-ad

Краен рок: 12.03.2023.g

Преземено од:  Пивара Скопје АД (Pivara Skopje AD) – вработување – vrabotuvanje – KARIERA.mk

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави