Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
382

ПАСКАЛИН КАФЕ има потреба од МЕРЧЕНДАЈЗЕР – ОХРИД/СТРУГА/БИТОЛА

Отворена работна позициија за МАРЧЕНДАЈЗЕР за Паскалин Кафе.

Реон: Охрид, Струга, Битола.

Потребни квалификации:

 • ССС / ВСС
 • Претходно работно искуство во комерција ќе се смета како предност
 • Работно знаење на компјутери (Ms Office, Internet)
 • Добро познавање на англиски јазик
 • Возачка дозвола Б-категорија – активен возач

Одговорности и задачи:

 • Планирање и организирање на продажни активности
 • Следење на продажбата и превземање на активности за зголемување на продажбата
 • Развивање и одржување на односите со клиентите
 • Одговорен за собирање и анализа на податоци од продажните места

Квалификации и вештини:

 • Одлични комуникациски и преговарачки вештини
 • Организациски и аналитички способности
 • Мотивирана и стабилна личност
 • Динамична, иницијативна и насочена кон резултати
 • Ориентираност кон клиенти
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Флексибилност за работа на терен

  Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ.

Краен рок: 28.02.2023

Преземено од: ДЕВОЛЛИ ЦОРПОРАТИОН ДООЕЛ Скопје: Мерчендајзер за Паскалин кафе – Охрид/Струга/Битола (kariera.mk)

 

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави