Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
401

Оглас за работа – Junior Developer

Интерактиве солутионс – охридски регион објавува оглас за работа Junior Developer од областа на информатичка технологија.

 

Огласот е објавен на 22/12/2022 и е валиден до 15/01/2023.

 

Повеќе информации на следниот линк:

НАЈДИ РАБОТА | Твојот партнер до успехот (najdirabota.com.mk)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави