Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
511

МСМ системс има потреба од продажен асистент

МСМ системс има потреба од продажен асистент со одлични комуникациски вештини на англиски јазик.

Се бара индивидуална работа, градење односи со клиентите, високо-квалитетни услуги на клиентите.

Пожелна е факултетска диплома.

Потребни Квалификации: -Презентирање и промоција на продуктите со издржани аргументи
-Одлични познавања на MS Office
-Координиран продажен ангажман со членовите на тимот и останати оддели

Кратка биографија и мотивационо писмо да се испратат на: [email protected].

Краен рок 31.03.2023 година.

Преземено од: НАЈДИ РАБОТА | Твојот партнер до успехот (najdirabota.com.mk)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави