Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
505

Монтенегро ДОО има потреба од комерцијалист

Монтенегро ДОО има потреба од комерцијалист (за ХОРЕКА канал), за реон Охрид / Битола / Кичево.

 Потребни квалификации:

  • Завршено минимум средно образование
  • Искуство во трговија
  • Преговарачки и комуникативни способности
  • Компјутерски способности – MC Office
  • Поседување на возачка дозвола Б категорија
  • Динамичност, флексибилност и одговорност

 

Повеќе информации: http://www.montenegro.mk

Краен рок за пријавување е 06.02.2023 година.

Превземено од Vrabotuvanje.com – Резултати од пребарувањето

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави