Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
277

МИНТИНС има потреба од референт за осигурување – Охрид

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • Предност имаат кандидатите со искуство во областа на осигурување

СИТЕ ПОТЕНЦИЈАЛНИ КАНДИДАТИ ТРЕБА ДА:

  • Поседуваат одговорност, ефикасност и упорност во работата
  • Имаат желба за тимска работа и постигнување на одлични резултати
  • Поседуваат способности за продажба, развој и унапредување
  • Поседуваат способности за придобивање на нови клиенти и градење на долгорочен однос со постојаните клиенти

Активен до:

Повеќе детали на: Vrabotuvanje.com – Референт за осигурување – Охрид – Охрид – МИНТ ИНС АД Скопје

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави