Инфо за Млади
225

Меѓународен ден на волонтерството во МЦО

Во чест на Меѓународниот ден нa волонтерството реализирана активност во Младински Центар Охрид.
Гостин на настанот беше долгогодишен волонтер во повеќе организациии – Анета Вршкоска Јованоска, која на интересен начин и пријателски пристап се обиде да им ја пренесе на учесниците љубовта кон волонтерството.
Вмрежување и градење тимски дух беше во фокусот на самиот настан.
Волонтерството е вложување во себе и вложување во иднината, затоа волонтирајте.
Честит нека е Меѓународниот ден на волонтерството!

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави