Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
368

Мегасеф Секјурити Цо има потреба од Account Manager for Macedonian Clients

Регион: Охридски

  • Работно Место: Account Manager for Macedonian Clients
  • Индустрија: – Нема информација

Потребни Квалификации:  потребно е претходно работно искуство.

 

Објавен на: 31/01/2023
Валиден до: 30/03/2023
Преземено од: НАЈДИ РАБОТА | Твојот партнер до успехот (najdirabota.com.mk)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави