Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
271

Мегасеф Секјурити Цо има потреба од оператори на CNC и фарбари

Потребни квалификации:

  • Потребно предзнаење и работнo искуство;
  • Пријавување секој работен ден од 8h во Мегасеф Индустриска Зона Цо с.Косел.

Краен рок за пријавување е 30.03.2023 година.

 

Превземено од НАЈДИ РАБОТА | Твојот партнер до успехот (najdirabota.com.mk).

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави