Инфо за Млади
285

Интерактиве солутионс има потреба од административен работник

Претпријатието инкорпорирано во Македонија, со седиштето во Охрид, се обидува да вработи квалификуван персонал за своите бизнис активности во Охрид. Успешните кандидати за сите позиции треба да ја поседуваат способноста за работа со тековната ИТ технологија, да зборуваат англиски јазик.

Потребни квалификации:

Доверливи и трудољубиви

Вештини за пишување

Способни да пишуваат и зборуваат англиски јазик

Претходно искуство во истражувањето на веб и социјалните медиуми се смета за предност

Сите Апликации треба да бидат САМО на англиски.

CV на [email protected].

Објавен на: 23/06/2023
Валиден до: 16/07/2023

Повеќе детали на: НАЈДИ РАБОТА | Твојот партнер до успехот (najdirabota.com.mk)

 

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави