Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
484

ИНВЕНИО има потеба од OПЕРАТОР ЗА КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ (во автомобилска индустрија)

Потребни Квалификации: 

• Вештини за тимска работа;
• Флексибилност и можност за работа во смени;
• Прецизност и посветеност во работата
• Почитување на работните инструкции и инструкциите предвидени за заштита при работа
• Претходно искуство во производство се смета за предност.

Кратка Содржина: Oператор за контрола на квалитет – автомобилска индустрија (Магна) Реон: Охрид, Струга ИНВЕНИО ДООЕЛ е дел од меѓународна инженерска фирма со свои претставници во Европа, Кина, САД и Австралија. Со над триесет години искуство.

Објавен на: 18/01/2023
Валиден до: 17/03/2023
Преземено од: НАЈДИ РАБОТА | Твојот партнер до успехот (najdirabota.com.mk)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави