Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
688

ИНВЕНИО ДООЕЛ има потреба од тим лидер

ИНВЕНИО ДООЕЛ има потреба од тим лидер во областа на автомобилската индустрија за охридскиот регион.

Потребни квалификации:
1. Образование: ССС или Високо образование.
2. Вештини: Kомпјутерски вештини и познавање на англиски
3. Професионално искуство: Минимум 1 година професионално искуство во произвдоство.
4. Други барања: доверливост, чувство на лична одговорност и самоконтрола, вештини за тимска работа.
5. Активен возач – Б категорија

Пријавување на емаил или телефонски број: [email protected] / 02/ 2437-775
Краен рок за пријавување е 12.02.2023
Повеќе информации на следиот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави