Инфо за Млади
498

ИМ ЛАБС увоз-извоз Охрид има потреба од Референт за Продажба

Во ИМ ЛАБС увоз-извоз Охрид е отворена нова работна позиција.

Со истата цел ИМ ЛАБС увоз-извоз Охрид е во потрага по профил на лице кое ќе одговара на нивните барања.

Задачи и одговорности

 • Силни комуникациски вештини (напишани и вербални) на англиски јазик;
 • Работа во канцелариски простор со тимот;
 • Секојдневно им помагање на клиентите по телефон и мејл;
 • Работа со портали за резервации и задни канцелариски систем;
 • Одлична команда во работата со компјутери, MS Office и Web алатки;
 • Тимски играч кој секогаш е во позитивно расположен;
 • Љубезни, самоиницијативни, креативни и посветени;
 • Спремна канцеларија со целата ИТ опрема.

Што се нуди?

 • Конкурентна плата;
 • Убава работна средина во канцеларија во центарот на Охрид со вклучено кафе и пијалоци;
 • Амбициозен и поддржувачки тим;
 • Шанса за континуирано подобрување и учење.

Активен до: 04.10.2023

Повеќе детали за огласот и начинот на аплицирање на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави