За седум дена се отвара PESHTANI  extreme vertical

За седум дена се отвара PESHTANI  extreme vertical!

Ако сте во потрага по Вертикал, ако барате природа, ако сакате екстремно и сето тоа во склоп на  викенд уживање, тогаш Peshtani extreme vertical е за Вас.
За  седум дена отсега авантуристички викенд во Пештани – Охрид.

If you are looking for Vertical, if you are looking for nature, if you are looking for extreme, if you are looking for weekend enjoyment then Peshtani extreme vertical is for you.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави